Rakennuttajat ja rakennusliikkeet - Parking Energy

Rakennuttajat ja rakennusliikkeet

Parking Energy tarjoaa kattavan sähköautojen latausratkaisun asuin- ja toimitilakiinteistöjen pysäköintialueille.

Nykyisin sähköautojen lataustarpeet arvioidaan jo kiinteistön tai toimitilan pysäköintialueita suunniteltaessa kiinteistöjen rakennusvaiheessa.

Parking Energyn kokonaisvaltaisen ja skaalautuvan latausjärjestelmän avulla varmistamme rakenteilla oleviin kiinteistöihin sähköautojen latausvalmiuden, joka on helposti muunneltavissa. Rakennuttajien ei tarvitse ottaa kantaa asentamiseen tai lataustekniikkaan.

Parking Energyn kokonaisvaltainen palvelumalli sisältää kaiken tarvittavan: pikaliittimiin perustuvan kaapelointijärjestelmän, sähkösuunnitteluohjeet sekä urakoitsijoiden ohjeistamisen aina latauslaitteiden asentamiseen ja ylläpitoon saakka.

Pikaliitinjärjestelmä on myös kustannustehokkain tapa toteuttaa latausvalmius kerralla koko parkkialueelle. Taloyhtiöissä autopaikan omistaja tai kiinteistöissä vuokralla oleva yritys hankkii pysäköintiruutuihin latauslaitteen omalla kustannuksellaan.

Miksi Parking Energyn ratkaisu on markkinoiden paras?

 • Pikaliittimeen perustuva kaapelointijärjestelmä on kustannustehokkaampi kuin perinteinen kaapelointiratkaisu valmiine latauspisteineen.
 • Autopaikkojen lämmitys ja lataus tapahtuu yhden kaapelin taktiikalla. Erillisiä järjestelmiä ei tarvita.
 • Autopaikoille saadaan valmius tehokkaaseen lataukseen vaikka kiinteistön sähköliittymä on rajoitettu. Liittymän kokoa voidaan nostaa myöhemmin, kun valtaosaan autopaikoista on hankittu latauslaite.
 • Pikaliittimeen perustuva kaapelointijärjestelmä sopii uusiin ja saneerattaviin kohteisiin.
 • Selkeät sähkösuunnitteluperiaatteet ja ohjeet pikaliittimille sekä latauslaitteille.
 • Valmiit ja standardoidut toimintamallit rakennuttajille, rakennusliikkeille, tuleville asukkaille ja isännöitsijöille. Mallimme täyttää vuonna 2021 voimaan tulleen rakennusten energiatehokkuusdirektiivin vaatimukset (EPBD).
 • Latausjärjestelmämme on helposti muunneltavissa tulevaisuuden tarpeita varten.
 • Kaikki autopaikan omistavat saavat yhdenvertaisen palvelun sen mukaan, mitä palveluita heillä on käytössä. Ei turhia maksuja.
 • Järjestelmä skaalautuu kysynnän mukaan. Latauspisteiden määrää on helppo lisätä ja ottaa pois käytöstä. 
 • Yhdenmukainen parkkialue, latauspisteet voidaan helposti asentaa kaikkiin parkkiruutuihin.
 • Helppokäyttöinen latausjärjestelmä parantaa kiinteistön palveluita loppukäyttäjille ja lisää kiinteistön arvoa.

Lataa opas rakennuttajille

Lataa opas: Opas rakennuttajille
Uutiskirje

Painamalla ”Lataa” hyväksyn, että Parking Energy säilyttää ja käsittelee antamiani yhteystietoja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta ja helppokäyttöisestä latausratkaisustamme yritysten tarpeisiin. Palkitun pikaliitinjärjestelmämme avulla varmistamme pysäköintiruutujen latausvalmiuden jo asennusvaiheessa.

 

Tarjouspyyntö – Laaja
Kohde

Yhteystiedot

Kohteen tiedot

Maximum file size: 10MB

Maximum file size: 10MB

Maximum file size: 10MB