Kaikki uutiset - Parking Energy

Ajankohtaista

Sarastia valitsi Parking Energyn ja Enersensen kuntasektorin puitetoimittajaksi

Sähköautojen lataamisen edelläkävijä Parking Energy on tullut valituksi yhdessä Enersensen kanssa Sarastian kilpailutuksessa yhdeksi kolmesta toimittajasta puitejärjestelyssä, jossa mukana olevat.

Lue lisää

Parking Energy T2Max - Markkinoiden edistyksellisin latauslaite

Sähköautoilun suosion kasvaessa tarve luotettaville ja tehokkaille latausratkaisuille korostuu. Yksi markkinoiden kehittyneimmistä latauslaitteista on Parking Energyn T2Max, joka tarjoaa tehokasta.

Lue lisää

Parking Energy mullistaa sähköauton latausta jälleen!

Parking Energy tuo markkinoille uuden käyttöjärjestelmän T2Max-latauslaitteelle, joka muuttaa sen täysiveriseksi Karaoke-laitteeksi! Julkaisemme tänään  uuden huippuluokan käyttöjärjestelmän T2Max-latauslaitteelle, joka muuttaa.

Lue lisää

Matalalla kynnyksellä sähköautojen latausvalmiuteen

Latausvalmius on mahdollista toteuttaa ilman ennustetta tulevaisuudesta. Skaalautuva palvelu huomioi tulevan kehityksen jo tänään. Kiinteistöjen sähköautolatauksen edelläkävijänä tunnettu kotimainen Parkkisähkö.

Lue lisää

Parking Energyn -kokonaispalvelulle myönnettiin Avainlippu-merkki.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Parking Energy Oy:lle liiton jäsenyyden ja oikeuden käyttää Avainlippu-merkkiä. Suomalaista työtä edustava Avainlippu kertoo, että.

Lue lisää

Suomalainen sähköautojen latauspalveluita tarjoava yritys Parkkisähkö Oy on nyt Parking Energy Oy.

Suomalainen sähköautojen latauspalveluita tarjoava yritys Parkkisähkö Oy on nyt Parking Energy Oy. Parkkisähkö Oy jatkaa toimintaansa nimellä Parking Energy. Nimenmuutos.

Lue lisää

Parking Energylle (Parkkisähkö Oy) on myönnetty Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti.

Kauppalehti myönsi Parking Energylle Kasvaja-sertifikaatin. Kasvaja-sertifikaatti myönnetään yrityksille, joiden liikevaihto on kasvanut merkittävästi kolmen viimeisen vuoden aikana. Liiketoiminnan selkeä kasvu.

Lue lisää

Parkkisähkön toimitusjohtaja vaihtuu! Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Ville Sirén.

Kotimainen kiinteistöjen sähköautolatauksen pioneeri Parkkisähkö Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Parkkisähkö Oy:n hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Ville Sirénin 7.10.2022 alkaen. Parkkisähkön.

Lue lisää

Parkkisähkön rahoituskierros on saatu päätökseen, uusi 2x22kW latauslaite on kohta toimitusvalmis ja markkinoita nopeampi kasvu jatkuu

Parkkisähkön rahoituskierros on saatu menestyksekkäästi maaliin. Keräsimme sijoittajilta vuodessa noin 6 miljoonaa euroa markkinoita nopeamman kasvun toteuttamiseen. Järjestelyn jälkeen yrityksen.

Lue lisää

Parkkisähkö Oy panostaa kasvuun ja nimitti uusia avainhenkilöitä

Sähköautojen latauspalveluja tarjoava Parkkisähkö Oy panostaa kasvuun ja on palkannut uusia avainhenkilöitä. Myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä aloittaa dipl.ins. Kimmo Akiander, jolla.

Lue lisää