TIEDOTE LIIKETOIMINTASIIRROSTA - Parking Energy

TIEDOTE LIIKETOIMINTASIIRROSTA

01.07.2024 Uutiset

Hyvä asiakkaamme,

Parking Energy on siirtänyt 1.4.2024 alkaen sähköauton latausasemien operointiliiketoiminnan kokonaan omistamalleen tytäryhtiölleen Evenli Oy:lle (y-tunnus 3425600-4). Liiketoimintasiirto koskee yhtiömme latausasemien operointipalveluita. Pyrimme toteuttamaan siirron niin, että liiketoiminta tulee jatkumaan häiriöttä.

Liiketoimintasiirron myötä Evenli Oy tulee vastaamaan entistä kattavammin niin kiinteistöjen kuin sähköautoilijoiden tarpeisiin sähköautonlatauksen operoinnin osalta. Parking Energy puolestaan tulee keskittymään latausasemien suunnitteluun ja valmistukseen pikaliitinjärjestelmämme päälle tarjoten entistä paremman tuotevalikoiman. Parking Energy tulee toimimaan myös latausasemien markkinointi-ja myyntikanavana. Olemme vakuuttuneita siitä, että nämä muutokset tuovat mukanaan positiivisia vaikutuksia asiakkaillemme.

Olette hankkineet Parking Energyltä palveluita, joita Parking Energy on siirtänyt liiketoimintasiirron myötä Evenli Oy:lle. Tämän seurauksena kaikki menneet, nykyiset ja tulevat sopimussuhteeseen perustuvat oikeudet ja velvollisuudet siirtyivät Evenli Oy:lle.

Lisäksi myös ilmoitamme, että uusien vuokramallisten latausasemien toimittaminen tulee päättymään 1.8.2024. Tällä ei ole vaikutusta jo asennettuihin ratkaisuihin.

Jatkossa Parking Energyn uusia latausasemia voi hankkia Parking Energyn jälleenmyyjiltä ostomallilla tai hyödyntämällä muita rahoitusratkaisuja esim. leasing- rahoitusta. Loppukesän 2024 aikana Evenli Oy:n palvelu myös kehittyy niin, että tulemme tukemaan operointipalvelussamme Parking Energyn lisäksi yli 30 laitevalmistajan latauslaitteita, joka antaa Evenli Oy:n asiakkaille mahdollisuuden hankkia yhteensopivat latauslaitteet valitsemaltaan toimittajalta. 1.8.2024 alkaen sähköntilityksistä asiakkaillemme vastaa Evenli Oy.

Uudet laskutustiedot 1.8.2024 alkaen

Kaikki Evenli Oy:n palveluita koskevat laskut tullaan lähettämään 1.8.2024 alkaen Evenli Oy:ltä, y-tunnuksella 3425600-4 ja kaikki maksut tulee suorittaa seuraavia tilitietoja käyttäen alkaen 1.8.2024:

Evenli Oy, Osoite: Itälahdenkatu 18 C, 00210 Helsinki, tilinumero: OP FI96 5789 5420 1167 20

Laskut, jotka on päivätty 31.7.2024 tai aiemmin maksetaan normaalisti laskulla olevalle tilille.
Välitäthän tämän tiedon muutoksesta organisaatiossasi latauspalveluamme hallinnoiville osapuolille.

Asiakaspalvelummevastaa mahdollisiin kysymyksiinne

Mikäli teillä on yhteistyöhömme liittyviä kysymyksiä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@parkingenergy.com tai puhelimitse 010 582 1400 (arkisin 8-21 ja viikonloppuisin 10-20)tai omaan asiakasyhteyshenkilöönne.

Odotamme yhteistyömme kanssanne jatkuvan vahvana. Haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme hyvää kesää!

Kesäisin terveisin,

Ville Sirén
Toimitusjohtaja
Parking Energy Oy ja Evenli Oy