Aloita - Parking Energy

 

Ohjeet sähköauton lataamiseen

Tältä sivulta löydät ohjeet sähköauton lataamiseen Parking Energyn latauspisteillä, linkit Parking Energyn mobiilisovellukseenn sekä lataustunnisteen tilauslomakkeen.

Rekisteröityminen käyttäjäksi

 1. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi Parking Energyn mobiilisovelluksella, jonka voit ladata Google Play- tai App Store-sovelluskaupasta.
 2. Lisää yhteystietosi ja maksutapa.
 3. Jos autosi sähkönkulutuksen maksaa yritys (täysi autoetu tai oma yritys), muista ilmoittaa asiasta osoitteeseen laskutus@parkingenergy.com (nimi, auton rekisterinumero, yrityksen/maksajan nimi/tiedot).

Uuden käyttäjän lisääminen NFC-tunnisteen avulla:

 1. Avaa Parking Energy App -sovellus 
 2. Rekisteröidy käyttäjäksi ja täytä tarvittavat tiedot
 3. Paina sovelluksen oikeassa alakulmassa olevaa ”valikko”-näppäintä ja valitse ”lataustunniste”. Tämän jälkeen paina ”lisää tunniste sovellukseen”. Tämän jälkeen pystyt lisäämään tunnisteen valitsemallasi tavalla (skannaamalla QR-koodin, syöttämällä koodin käsin tai skannaamalla NFC:n).
 4. Jos olet tilannut latausjohtoon liitettävän lataustunnisteen, tulee myös se aktivoida ensimmäisellä kerralla. Ohjeet tulevat tunnisteen mukana.
 5. Aloita palvelun käyttö Parking Energyn ohjeiden mukaisesti. (ohjeet löydät alta).

Huomioithan, että kaikissa yksityisessä käytössä olevissa latauspisteissä ei ole QR-koodeja. Latauksen voi aloittaa NFC-tunnisteita käyttäen.

Lataaminen latauspisteillä

QR-koodin avulla:

 1. Avaa Parking Energyn sovellus
 2. Kytke latausjohto kiinni ajoneuvoon ja latauslaitteeseen (jos kaapeli ei ollut kiinteä).
 3. Lue latauspisteessä oleva QR-koodi.
 4. Lataus alkaa

Julkisten latauspisteiden kartta ja saatavuustiedot löytyvät Parking Energy -sovelluksesta.

NFC-tunnisteen avulla:

 1. Lisää aloituspaketista löytyvä NFC-tunniste tilillesi kortissa olevaa QR-koodia käyttäen, skannaamalla NFC-tunnisteen tai näppäilemällä QR-koodin alla oleva numerosarja (NFC-tunniste, QR-koodi ja numerosarjan saat tilaamalla tunnisteen.) Huom. Mikäli sinulla ei ole tunnistetta voit tilata sellaisen täältä
 2. Kytke latausjohto kiinni ajoneuvoon.
 3. Kosketa latauspisteen lukijaa NFC-tunnisteella ja kiinnitä johto laitteen päähän (jos kaapeli ei ollut kiinteä). Tunniste voi myös olla suko-pistokkeessa kiinni.
 4. Lataus alkaa.

Lataamisen lopettaminen:

Lataamisen hinta (julkiset latauspisteet):

Latauspisteen sähkön hinta vahvistetaan tekstiviestitse latauksen alkaessa, jolloin sinulla on vielä mahdollisuus keskeyttää lataaminen maksuttomasti. Teholatauspisteissä (22kW) saattaa olla lisäksi aikaveloitus sähkön latausmaksun lisäksi. Aikaveloitus voi tyypillisesti vaihdella 0,01 € / min  ja 0,02 € / min väliltä. Aikaveloitus on voimassa niin kauan kun latausjohto on kiinni latauspisteessä.

Lataa ilmainen mobiilisovellus

Parking Energyn mobiilisovelluksella hoidat kätevästi kaikki sähköauton lataamiseen tai lämmitykseen liittyvät asiat. Lataa Android tai IOS-sovellus alta.

Asiakaspalvelu

Yhteystiedot löydät täältä: Ota yhteyttä

Yleisimmät latauslaitteemme

Parking_Energy_PoleSocket_01_UUSITTU

T2Max -latauslaite

2 x 11/22 kW Type 2 (3x32A) + 2 x 1,8 kW (1x8A) Schuko

Äly-Schuko lataus/lämmitys

3,7kW Schuko (1x16A)

Myynnistä poistuneet mallit

Alfen Type 2 -latauslaite

22kW Type 2 (3x32A)

Type 2 "Fibox" -latauslaite

7,4kW Type 2 (1x32A)

Tilaa lataustunniste

Tilaa Parking Energyn lataustunniste täyttämällä oheinen lomake.

Voit valita joko latauskaapelin pistokkeeseen kiinnitettävän Schuko-tunnisteen Älyschuko-latauslaitteitamme varten tai sirullisen T2Max-avaimenperän, joka soveltuu käytettäväksi kaikissa Type2 -latauslaitteissamme – mukaan lukien T2Max-laitteella tapahtuva lämmityskäyttö.

Varmistathan ennen tilaamista, että valitset juuri sinun käyttötarkoitukseesi soveltuvan tunnisteen. Tunnisteet postitetaan kirjepostina viiden arkipäivän kuluessa ja toimitusaika voi vaihdella Postin jaon mukaan.

 

Tilaa lataustunniste