Parking Energy T2Max - Markkinoiden edistyksellisin latauslaite - Parking Energy

Parking Energy T2Max – Markkinoiden edistyksellisin latauslaite

19.05.2023 Uutiset

Sähköautoilun suosion kasvaessa tarve luotettaville ja tehokkaille latausratkaisuille korostuu. Yksi markkinoiden kehittyneimmistä latauslaitteista on Parking Energyn T2Max, joka tarjoaa tehokasta ja luotettavaa latausta nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustutaan tarkemmin siihen, miksi T2Max erottuu edukseen ja miksi se on loistava valinta tehokkaaseen ja luotettavaa sähköauton lataamiseen.

T2Max-latauslaite on suunniteltu vastaamaan autoilijoiden monipuolisiin lataustarpeisiin. Sen laaja tehoskaala, joka ulottuu jopa 22 kW:iin, mahdollistaa nopean ja tehokkaan lataamisen eri tilanteissa. Olipa kyseessä nopea lataus kiireisen aikataulun keskellä tai pitkäaikainen lataus yön aikana, T2Max mukautuu tarpeisiisi tarjoten optimaalisen tehoasetuksen.

Suomessa kehitetty T2Max on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevat ja vaativat olosuhteet. T2Max on suunniteltu kestämään niin pakkasta, sadetta kuin lumisadetta tai hellettä, luotettavasti. Voit luottaa sen suorituskykyyn ja kestävyyteen kaikissa olosuhteissa.

T2Max-latauslaite asettaa käyttäjän tarpeet etusijalle. Latauksen käynnistys ja päättäminen on tehty äärimmäisen helpoksi ja mukavaksi. Voit muun muassa lukea latauksen käyttödataa  mobiilisovelluksella, tunnistautua ja käynnistää latauksen helposti RFID-tunnisteella tai tulevaisuudessa hyödyntää edistynyttä kameratunnistusta. Joustavuus ja helppokäyttöisyys ovat avainsanoja, jotka tekevät T2Maxista erinomaisen valinnan kaikille kiinteistöille.

Parking Energyn asiakaspalvelu on sitoutunut tarjoamaan vaivatonta operointia ja ylläpitoa käyttöönoton jälkeen. He huolehtivat laitteiston päivityksistä, huolloista, ylläpidosta ja laitekannan seurannasta, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen – autosi lataamiseen. T2Max tarjoaa kokonaisvaltaisen latausratkaisun ilman ylimääräistä huolta ja vaivaa.

Parking Energyn T2Max on markkinoiden kehittynein sähköautojen latauslaite. Monipuolisuus, luotettavuus, käyttäjäystävällisyys ja vaivaton operointi tekevät siitä valinnan, joka vastaa kaikkia sähköautoilijan tarpeita. Tutustu T2Maxiin ja pyydä tarjous nettisivuiltamme.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt löydät osoitteesta www.parkingenergy.com.

Katso myös T2Max-video täältä: YouTube