Parkkisähkön toimitusjohtaja vaihtuu! Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Ville Sirén. - Parking Energy

Parkkisähkön toimitusjohtaja vaihtuu! Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Ville Sirén.

10.10.2022 Uutiset

Kotimainen kiinteistöjen sähköautolatauksen pioneeri Parkkisähkö Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Parkkisähkö Oy:n hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Ville Sirénin 7.10.2022 alkaen.

Parkkisähkön hallitus ja toimitusjohtaja Jari P. Ängeslevä ovat sopineet, että Ängeslevä jättää Parkkisähkön toimitusjohtajan tehtävät heti. Hallitus kiittää Jaria hänen panoksestaan Parkkisähkön kehittämisessä. Jarin johdolla yhtiö on terävöittänyt strategiaansa ja läpivienyt rahoituskierroksen onnistuneesti. Näiden ansiosta Parkkisähkön kehityksen seuraavat askeleet voidaan rakentaa vahvalle pohjalle.

”Parkkisähkö Oy on kasvanut viimeisen 12kk aikana huomattavasti markkinoita nopeammin ja aiomme kiihdyttää vauhtia entisestään. Viimeisen 1,5 vuoden aikana kerätty 6 miljoonan euron sijoitus on mahdollistanut mm. juuri lanseeratun 2x22kW latauslaitteen kehityksen sekä investoinnit digitaalisiin ratkaisuihin. Jatkossa tulemme keskittymään entistä enemmän segmenttikohtaiseen asiakaskokemukseen sekä kumppaniyhteistyön laajentamiseen unohtamatta jatkuvaa palveluiden kehitystä. Uskon vahvasti Parkkisähkön henkilöstöön ja olen innoissani päästessäni luotsaamaan Parkkisähkön kohti entistä kovempaa kasvua ja kannattavuutta.” sanoo toimitusjohtaja Ville Sirén.

KTM Ville Sirén (s. 1977) on toiminut Digitaalisen liiketoiminnan johtajana sekä Operatiivisena johtajana Parkkisähkössä syyskuusta 2021 lähtien. Ville Sirenillä on vahva kokemus digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä.  Aiemmin Sirén on työskennellyt mm. IBM:llä, jossa hän johti IBM iX – Suomen yksikköä. Ville Sirénillä on ollut merkittävä rooli Parkkisähkön operatiivisten toimintojen ja digitaalisten palvelujen kehittämisessä.

Lisätietoja:

Ari Ingman
Hallituksen puheenjohtaja

Puh:+358 40 502 6624
ingman.ari@gmail.com

Ville Sirén
Toimitusjohtaja

Puh:+358503112392
ville.siren@parkingenergy.com