Parking Energy Tarjouspyyntö - Parking Energy

Johtava sähköautojen latausjärjestelmä

Parking Energy on johtava sähköautojen lataamisen edelläkävijä. Helppokäyttöisen ja skaalautuvan latausratkaisumme ansiosta mahdollistamme kestävän liikkumisen palvelut kaikille sähköautoilijoille, taloyhtiöille sekä yrityksille. 

Liitä ja lataa, niin me hoidamme loput.

 

Ainutlaatuinen pikaliitinjärjestelmä

Pikaliitinjärjestelmämme on kustannustehokas ja jokaiselle parkkialueelle soveltuva ratkaisu, jolla pysäköintialueet ja -hallit voidaan muuttaa sähköauton lataukseen soveltuviksi.

Pikaliitinteknologian ansiosta autojen lämmitykseen tehtyä kaapelointia voidaan hyödyntää myös sähköautojen lataamiseen. Sähkötolppaan tai seinään asennetaan perinteinen piharasia sekä eri tyyppisiä ja -tehoisia latauslaitteita.

Kaapelointi tehdään kerralla koko pysäköintialueelle ja jokaiseen pysäköintiruutuun asennetaan pikaliitin. Tämän jälkeen latauslaitteen asentaminen pikaliittimeen vie vain muutaman minuutin. Latauslaitteita voidaan asentaa, muuttaa ja poistaa kulloisenkin tarpeen mukaan.

Parking Energyn palvelumallilla toteutettu latausratkaisu vapauttaa kiinteistön omistajan sähköautojen lataamiseen liittyvistä huolista. Pikaliittimien avulla kiinteistö voi kerralla varautua tuleviin lataustarpeisiin ilman vanheneviin laitteisiin sitoutumista.

T2Max -sähköautonlatauslaite

T2Max on Suomessa suunniteltu huippuälykäs latauslaite, joka soveltuu Suomen koviin olosuhteisiin. Valitsemalla Parking Energyn T2Max-latauslaitteen varmistat kiinteistöllesi tulevaisuusvarman, luotettavan ja helpon sähköauton latauslaitteen.

T2Max-latauslaitteen ominaisuuksia muun muassa:

  • 2 x 22 kW Type 2 + 2 x  Schuko
  • Pysäköinti- ja asiontilataukseen
  • Älykäs tehoskaala (1.4kW – 22kW) 
  • Nimellisvirta: 3 x 32 A
  • OCPP 2.0.1
  • Teho: 22 kW per puoli
  • Jännite 230 V
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Pyydä tarjous

Täytä alla oleva lomake ja saat alustavan tarjouksen sähköpostiin.

Pyydä tarjous landingPage
Edustamani taho

Yhteystiedot

Kohteen tiedot