Yrityksille - Parking Energy

 

Skaalautuva latausratkaisu yrityksille

Sähköautojen latauspalveluiden tarve on tasaisessa kasvussa. Parking Energyn latauspalvelu on huoleton ratkaisu yrityksille tarjota autojen latausmahdollisuus työntekijöille sekä kiinteistössä vieraileville asiakkaille. Latauspisteiden määrää on helppo lisätä kysynnän mukaan.

Kun latausvalmius kasvaa, nousee kiinteistön arvo sekä sähköautoilun houkuttelevuus loppukäyttäjälle.

Lataa siellä missä olet

Parking Energyn latauspisteillä yritysten työntekijät ja asiakkaat saavat sähköautonsa vaivattomasti ladattua työpäivän aikana.

Tutustu työpaikkalataukseen

Skaalautuva latausratkaisu

Parking Energyn skaalautuva latausjärjestelmä on kustannustehokas ratkaisu yrityksille. Helposti asennettavien latauspisteiden määrää on myös helppo lisätä kysynnän mukaan.

Tutustu latausratkaisuumme

Latausvalmius lisää kiinteistön arvoa

Sähköautojen latausvalmius parantaa kiinteistön houkuttelevuutta, kasvattaa vuokratuloja ja nostaa kiinteistön arvoa.

Lue lisää latausvalmiudesta

Investointi ihmisiin ja ympäristöön

Sähköautojen käytön yleistyessä asiakkaat, henkilöstö ja muut kiinteistön käyttäjät odottavat, että yrityksillä on tarjota riittävästi sähköautojen latauspisteitä. Kevyellä investoinnilla sähköautojen käytön tukemiseen, yritys myös osallistuu vähäpäästöisemmän tulevaisuuden rakentamiseen.

Palkittu pikaliitinjärjestelmä

Pikaliittimien avulla varmistamme pysäköintiruutujen latausvalmiuden jo asennusvaiheessa. Itse latauslaitteen asentaminen pikaliittimeen vie vain minuutteja. Latauslaitteita voidaan koska tahansa lisätä ja poistaa tarpeen mukaan. Pikaliitin pitää latausvalmiuden ajantasaisena ilman vanheneviin laitteisiin sitoutumista.

Lue lisää

Valitse oikea latauslaite

Parking Energyllä on kattava valikoima erilaisia sähköautojen latauslaitteita kiinteistöjen ja käyttäjien eri tarpeisiin. Ainutlaatuinen pikaliitinjärjestelmämme mahdollistaa latauslaitteiden nopean ja kustannustehokkaan asentamisen ja ylläpidon.

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Parking Energyn pikaliitinjärjestelmä

Pikaliitinjärjestelmämme on edullinen ja jokaiselle parkkialueelle soveltuva ratkaisu, jolla pysäköintialueet ja -hallit voidaan muuttaa sähköauton lataukseen soveltuviksi.

Lue lisää

Laadukkaat latauslaitteet

Parking Energyllä on erilaisia kiinteistölataukseen suunniteltuja sähköautojen latauslaitteita. Pikaliitinjärjestelmä mahdollistaa laitteiden nopean asentamisen ja ylläpidon.

Lue lisää

Kiinteistön kartoitus

Parkkisähkö-kartoituksessa selvitetään taloyhtiön sähköjärjestelmän ja pysäköintialueen valmius sähköautojen turvalliseen lataamiseen.

Lue lisää

Hyödynnä ARA-tuki

Taloyhtiöt voivat saada jopa 90 000 euroa lautasinfra-avustusta ARA:lta vuoden 2021 loppuun asti

Lue lisää

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta ja helppokäyttöisestä latausratkaisustamme yritysten tarpeisiin. Palkitun pikaliitinjärjestelmämme avulla varmistamme pysäköintiruutujen latausvalmiuden jo asennusvaiheessa.

Tarjouspyyntö – Laaja
Kohde

Yhteystiedot

Kohteen tiedot

Maximum file size: 10MB

Maximum file size: 10MB

Maximum file size: 10MB