Työpaikkalataus - Parking Energy

Sähköautojen lataaminen työpaikoilla

Mahdollisuus sähköauton lataamiseen työpäivän aikana on etu, jota moni työntekijä arvostaa. Työntekijöiden lisäksi latauspisteitä tarvitsevat myös asiakkaat ja vieraat.

Pyydä tarjous

Skaalautuva latausjärjestelmä

Parking Energyn latausjärjestelmä on suunniteltu skaalautumaan käyttäjien tarpeen mukaan.

Asennusvaiheessa joko kaikkiin tai osaan pysäköintiruuduista asennetaan sähköautojen latausvalmius. Patentoidun pikaliitinjärjestelmän ansiosta latausvalmiita pysäköintiruutuja voidaan ottaa käyttöön nopeasti ja helposti, ilman suuria asennuskuluja.

Helppo ratkaisu yrityksille

Yritykset voivat joko ostaa tai rahoittaa leasing-rahoituksella latauslaitteet, jolloin latauspisteet voi hankkia kiinteään kuukausihintaan kustannustehokkaasti. Parking Energy vastaa latauslaitteiden toimivuudesta, huoltamisesta ja muusta ylläpidosta. 

Kaikki Parking Energyn toimittamat latauslaitteet ovat jatkuvassa etävalvonnassa – myös omaksi hankitut.

Latauslaitteet

Joustava laskutusjärjestelmä

Operointipalvelu räätälöi jokaisen asiakkaan tarpeisiin soveltuvan laskutusjärjestelmän.

Sähköauton lataamisen kustannukset voidaan laskuttaa suoraan työntekijöiltä ja muilta käyttäjiltä tai työnantaja voi tarjota työpaikkalatauksen työntekijöilleen työsuhde-etuna. Tällöin työnantaja pidättää lataamisedun saavilta työntekijöiltä ennakonpidätyksenä edun verotusarvon, joka on tällä hetkellä 30 € kuukaudessa.

Pyydä tarjous

Täyttäkää alla oleva lomake, niin jälleenmyyjämme toimittavat teille alustavan tarjouksen.

Pyydä tarjous landingPage
Edustamani taho

Yhteystiedot

Kohteen tiedot

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Parking Energyn pikaliitinjärjestelmä

Pikaliitinjärjestelmämme on edullinen ja jokaiselle parkkialueelle soveltuva ratkaisu, jolla pysäköintialueet ja -hallit voidaan muuttaa sähköauton lataukseen soveltuviksi.

Lue lisää

Laadukkaat latauslaitteet

Parking Energyllä on erilaisia kiinteistölataukseen suunniteltuja sähköautojen latauslaitteita. Pikaliitinjärjestelmä mahdollistaa laitteiden nopean asentamisen ja ylläpidon.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta ja helppokäyttöisestä latausratkaisustamme yritysten tarpeisiin. Palkitun pikaliitinjärjestelmämme avulla varmistamme pysäköintiruutujen latausvalmiuden jo asennusvaiheessa.

 

Tarjouspyyntö – Laaja
Kohde

Yhteystiedot

Kohteen tiedot

Maximum file size: 10MB

Maximum file size: 10MB

Maximum file size: 10MB