Matalalla kynnyksellä sähköautojen latausvalmiuteen - Parking Energy

Matalalla kynnyksellä sähköautojen latausvalmiuteen

03.02.2023 Uutiset

Latausvalmius on mahdollista toteuttaa ilman ennustetta tulevaisuudesta. Skaalautuva palvelu huomioi tulevan kehityksen jo tänään.

Kiinteistöjen sähköautolatauksen edelläkävijänä tunnettu kotimainen Parkkisähkö Oy jatkaa pioneerityötänsä sähköautojen latauksen kokonaisratkaisujen tarjoajana nimellä Parking Energy Oy. Uusi nimi istuu yhtiön kasvu- ja kehityssuunnitelmiin, joissa myös kansainväliset markkinat ovat tähtäimessä. Viime vuosien aikana yhtiön avaimet käteen -palvelun helppous, kehittynyt teknologia, alhaiset investointikustannukset ja skaalautuvuus ovat johtaneet liiketoiminnan markkinoita huomattavasti nopeampaan kasvuun, eikä kehitykselle näy loppua.

– Latauspisteet ovat kiinteistöille tänä päivänä elinehto, joiden hankkimista ei voi enää lykätä. Me olemme panostaneet siihen, että investointi on asiakkaillemme mahdollisimman helppo ja riskitön. Palvelumme mahdollistaa käyttäjille yhdenvertaisen latausvalmiuden kohtuullisella investoinnilla, ja latauslaitteita voidaan asentaa nopeasti ja edullisesti jälkikäteen tarpeen kasvaessa. Tämä tarkoittaa, että tulevaisuutta ei tarvitse ennustaa, sillä olemme varautuneet tulevaisuuteen jo nyt. Epävarmoina aikoina tämä on merkittävä hyöty asiakkaillemme, Chief Growth Officer Joel Järvi kertoo.

Asiakaskokemus uudelle tasolle

Suurten kiinteistöjen latauskumppanina jo vuosia toiminut Parking Energy on kehittänyt pitkäjänteisesti palvelujaan vastaamaan asiakastarpeisiin koko ajan kattavammin. Älykäs kuormanhallinta, kiinteistön huolellinen kartoitus ja laadukkaat latauslaitteet mahdollistavat räätälöidyt ratkaisut kiinteistöjen käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin. Tuorein kehitysaskel on nyt tuotannossa oleva T2Max-latauslaite, jossa kaikkiin potentiaalisiin käyttötarkoituksiin nyt ja tulevaisuudessa vastataan yhden laitteen voimin.

– Hallitsemme koko kehityspolkua latauslaitteesta taustajärjestelmään. Tämä mahdollistaa uusien palveluiden luonnin asiakkaillemme nopeasti ja tehokkaasti. Uudessa laitteessamme on mm. iso näyttö, jonka avulla voimme näyttää reaaliaikaista tietoa hinnoista, lataustapahtumasta sekä myös tarvittaessa räätälöidä näyttöä asiakkaidemme tarpeeseen.Olemme panostaneet erittäin kehittyneeseen kuormanhallintaan sekä automatisoituun laskutukseen ja mittarointiin. Loppuvuodesta lisäpalveluna tulee saataville myös automaattinen autorekisteritunnistus, joka sujuvoittaa
asiointia, toimitusjohtaja Ville Sirén antaa esimerkkejä jo ennakkomyynnissä suuren suosion saavuttaneesta uutuudesta. 

Avaimet käteen kotimaisuutta vaalien

Parking Energyä on kiitelty asioinnin ja prosessin helppoudesta, jotka ovat tehneet monesti tuntemattomana mörkönä pidetystä latauslaitteiden hankintapolusta yksinkertaisen ja sujuvan.

– Avaimet käteen -palvelukokonaisuutemme on kehitetty suomalaiset olosuhteet huomioiden, mikä takaa toimintavarmuuden myös esimerkiksi poikkeuksellisissa sääolosuhteissa, Sirén sanoo.

Yhtiön panostus kotimaiseen palvelukokonaisuuteen tunnustettiin vuoden 2022 lopulla myös Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkillä.

Teksti: Mari Korhonen

Kuva: Sami Perttilä

Parking Energy on johtava sähköautojen lataamisen edelläkävijä. Helppokäyttöisen ja skaalautuvan latausratkaisumme ansiosta mahdollistamme kestävän liikkumisen palvelut kaikille sähköautoilijoille, taloyhtiöille sekä yrityksille.

Liitä ja lataa, niin me hoidamme loput.

#ParkingEnergy

Tutustu palveluumme alta:

Yritykset: Klikkaa tästä

Taloyhtiöt: Klikkaa tästä

Tutustu meihin: Klikkaa tästä