Sarastia valitsi Parking Energyn ja Enersensen kuntasektorin puitetoimittajaksi - Parking Energy

Sarastia valitsi Parking Energyn ja Enersensen kuntasektorin puitetoimittajaksi

06.06.2023 Uutiset

Sähköautojen lataamisen edelläkävijä Parking Energy on tullut valituksi yhdessä Enersensen kanssa Sarastian kilpailutuksessa yhdeksi kolmesta toimittajasta puitejärjestelyssä, jossa mukana olevat julkisyhteisöt voivat hankkia latausratkaisuja sekä näihin liittyviä urakointi- ja asennuspalveluita suoraan kilpailutuksen kautta valituilta toimittajilta. Puitejärjestelyn kokonaisarvo seuraavien neljän (4) vuoden aikana on yhteensä noin 4,9 miljoonaa.

Enersensen ja Parking Energyn DC ja AC-latausjärjestelmät sekä näiden asennus ja ylläpitopalvelut ovat nyt maan kattavasti Sarastian asiakasyhteisöjen käytettävissä.

“Olemme saaneet yhdistettyä normaalilatauksen ja suurteholatauksen yhteen toimivaan pakettiin yhdessä Enersensen kanssa. Parking Energy toimittaa yhteistyössä operoinnin sekä normaalilataus laitteet (22kW) sekä pikaliittimet, jotka mahdollistavat myös tulevaisuuden skaalaamisen asiakkaan tarpeen mukaan.” kommentoi Parking Energy Toimitusjohtaja Ville Sirén.

Parking Energy tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun avaimet käteen -periaatteella aina yksilölliset ja muuttuvat tarpeet huomioiden. Valikoimastamme löytyy markkinoiden kehittynein T2Max-latauslaite (2 x 11/22 kw + 2 x Schuko). T2Max -latauslaite on tulevaisuusvarma ja luotettava latauslaite nyt ja tulevaisuudessa. Quick Connector teknologia mahdollistaa latauspisteiden lisäykset yksilöllisten tarpeiden mukaan sekä laitteiden vaihdot minuuteissa ilman pitkiä palvelukatkoksia.

Enersense tarjoaa sähköisen liikenteen latausratkaisuja latausasemaoperaattoreille, yrityksille ja isommille taloyhtiöille tarpeen vaatiessa kokonaisvaltaisena palveluna avaimet käteen -periaatteella aina tarvekartoituksesta ja kohdekatselmoinnista latausjärjestelmän suunnitteluun, laitevalmistukseen, maarakennusurakointiin, asennukseen ja käyttöönottoon asti.

Sarastia on Suomen suurin julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalvelukumppani, joka tarjoaa modernien kuntalaispalveluiden tuottamista. Sarastian suorat ja välilliset omistajat, jotka ovat kunnat, kuntayhtymät, kuntaomisteiset yhtiöt ja muut julkiset organisaatiot, voivat hyödyntää Sarastian yhteishankintasopimuksia.

Lisätietoa:

Ville Sirén

Toimitusjohtaja