Autoilijalle - Parking Energy

Lataa siellä missä olet

Teemme sähköautojen lataamisesta helppoa ja huoletonta. Kotona, töissä tai ostoksia tehdessä takaamme, että autosi latautuu kestävästi jokaista ajomatkaa varten. Mobiilisovelluksestamme näet vapaat latauspisteet ja seuraat lataamisen etenemistä.

Käyttöohjeet

Lataaminen taloyhtiöissä

Sähköautojen latausratkaisumme ja palvelumallimme on kehitetty erityisesti taloyhtiöiden asukkaiden käyttöön.

Ratkaisu taloyhtiöille

Lataaminen latauspisteillä

Lataaminen Parking Energyn latauspisteillä onnistuu helppokäyttöisellä mobiilisovelluksellamme.

Lataa sovellus

Tilaa maksuton lataustunniste

Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi aloituspaketin ohjeiden mukaan. Voit valita aloituspakettiisi joko latausjohdon pistokkeeseen liitettävän NFC-tunnisteen tai erillisen NFC-tunnisteen

Tilaa lataustunniste

Oma latauspiste

Onko taloyhtiöönne asennettu Parking Energyn latausvalmius ja tarvitset oman latauspisteen sähköautollesi? Toimi seuraavasti:

 

  1. Valitse sinulle sopiva latauslaite
  2. Päätä haluatko ostaa vai tehdä leasing -sopimuksen latauslaitteesta
  3. Tee tilaus

Asennamme valitsemasi latauslaitteen jopa parin päivän kuluessa tilauksesta. Laskutamme sinulta käytetyn sähkön kuukausittain taloyhtiön tai kiinteistön määrittelemän sähkön hinnan mukaisesti.

Ota yhteyttä

Julkiset latauspisteet

Parking Energyllä on julkisia latauspisteitä Helsingissä ja Tampereella. Reaaliaikaisen tiedon lautauspisteiden sijainneista ja vapaista pisteistä löydät Parking Energyn mobiilisovelluksesta.

Katso latauspisteet

Valitse oikea latauslaite

Latauslaskurin avulla voit helposti testata, mikä laite soveltuu parhaiten sinun tarpeisiisi. Syötä latauslaskuriin ajokilometrit ja latausaika.

Parking Energyn latauspalveluiden käyttö

Jos taloyhtiössäsi ei ole vielä latausvalmiutta, onnistuu lataaminen Parking Energyn julkisilla latauspisteillä Helsingissä ja Tampereella.

Reaaliaikaisen tiedon lautauspisteiden sijainneista ja vapaista pisteistä löydät Parking Energyn mobiilisovelluksesta.

Tarvitsetko apua?

Tukisivuiltamme löydät käyttöohjeet sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta voit jättää meille yhteydenottopyynnön tai soittaa asiakaspalveluumme.