Latausratkaisu taloyhtiöille - Parking Energy

Sähköautojen lataaminen taloyhtiössä

Parking Energyn kokonaisvaltaisen ja skaalautuvan latausratkaisun avulla taloyhtiö voi tarjota sähköautojen latausmahdollisuuden helposti ja kustannustehokkaasti jokaiselle asukkaalle.

Kokonaisvaltainen ratkaisu sähköautojen lataamiseen

Parking Energyn tarjoama sähköautojen latausratkaisu avaimet käteen -palveluna on taloyhtiöille vaivaton vaihtoehto. Me huolehdimme järjestelmän asentamisesta, ylläpidosta, asiakaspalvelusta ja sähkön laskutuksesta.

Kustannustehokas

Parking Energyn palvelumalli on kustannustehokas ratkaisu taloyhtiöille. Taloyhtiö maksaa ainoastaan latausvalmiudesta ja pikaliittimien asentamisesta pysäköintialueelle.

Asukkaat maksavat käyttämistään latauslaitteista sekä kuluttamastaan sähköstä. Me hoidamme laskutuksen taloyhtiön puolesta.

Skaalautuva

Parking Energyn latausratkaisu on tasavertainen vaihtoehto taloyhtiön asukkaille. Sähköautojen latauksesta aiheutuvat kustannukset kohdistuvat vain niille asukkaille, jotka palvelua käyttävät.

Skaalautuvan järjestelmän ja pikaliittimien ansiosta jokaisella autoilijalla on mahdollisuus hankkia parkkiruutuun oma latauslaite siinä vaiheessa, kun asia tulee ajankohtaiseksi.

Pilvipalveluna

Kaikki Parking Energyn latausjärjestelmään liittyvä tieto on pilvessä. Mobiilisovelluksemme  kautta jokainen latauspisteen käyttäjä voi seurata autonsa lataamisen sähkönkulutusta reaaliaikaisesti.

Taloyhtiöille asennettavasta järjestelmästä taloyhtiöt voivat esimerkiksi seurata asukaspaikkojen virrankulutusta sekä laskutusta.

Latauslaitteita jokaiseen tarpeeseen

Käyttäjät voivat joko ostaa tai tehdä leasing-sopimuksen latauslaitteista Parking Energyltä. Pikaliitimen avulla latauslaitteen asennus, vaihto tai poisto onnistuu minuuteissa.

Kaikki toimittamamme latauslaitteet ovat jatkuvassa etävalvonnassa.

Lataustekniikan kehittyessä vanhentuneet laitteet voidaan päivittää uusimpaan tekniikkaan helposti ja edullisesti.

Palvelumallimme taloyhtiöille

Parking Energy tekee sähköautojen latausvalmiuden entistä helpommaksi ja halvemmaksi taloyhtiöille. Palvelumallimme mahdollistaa kaikille osapuolille tasapuolisen ja helpon ratkaisun sähköautojen lataamiseen.

Järjestelmän hyödyt

Skaalautuvuus

Parking Energyn pikaliitinjärjestelmä skaalautuu helposti kysynnän mukaan.

  • Tulevaa käyttötarvetta ei tarvitse tietää ennakolta
  • Muuntautuva ratkaisu latausteknologian kehittyessä

Kustannustehokas

Latausvalmiuteen perustuva ratkaisumme on kustannustehokkaampi, kuin perinteinen kaapelointiratkaisu valmiine latauspisteineen.

  • Voidaan useimmiten käyttää olemassa olevia kaapeleita ja piharasioita.
  • Kustannusten kohdentaminen on helpompaa eri osapuolien välillä.

Helppokäyttöinen

Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan: latauspisteiden toimittamisen, laskuttamisen, huollon ja ylläpidon.

  • Käyttäjäkohtainen tunnistautuminen sekä käytetyn sähkön laskutus.
  • Automaattiset hyvitykset kiinteistön ylläpitäjälle.
  • Toimii hallinnollisesti samalla tavalla eri tyyppisissä käyttökohteissa.

Oikea latauslaite autoilijalle

Parking Energyllä on kattava valikoima erilaisia sähköautojen latauslaitteita kiinteistöjen ja käyttäjien eri tarpeisiin. Ainutlaatuinen pikaliitinjärjestelmämme mahdollistaa latauslaitteiden nopean ja kustannustehokkaan asentamisen ja ylläpidon.